Hoe je buik wegwerken ? Enkel met deze 2 eenvoudige stappen .

12 februari 2013 | Auteur: | Geplaatst in Mens en gezondheid

De buik wegwerken in 2 eenvoudige stappen , het kan ! Als je al veel gezocht heb om een strakke buik te krijgen en je gewicht wil verliezen dan zal dit artikel je weer wat wijzer maken en je op weg helpen richting jou doel .

Hier komt het de 2 stappen die effectief zijn en makkelijk te volgen zijn naar een slanker lichaam.

STAP 1

De eerste maar de belangrijkste stap die je moet doen als je wil afslanken en  je buik wegwerken is  maken van een doel.

De meeste experts op gebied van afslanking delen deze stap niet , maar voor mij is dit de belangrijkste stap om je doel te bereiken .

Je buik wegwerken start met een plan van aanpak . Maak eerst voor jezelf het einddoel dat je wil bereiken en tegen wanneer je het wil  , maar wees realistisch . Vervolgens ga je het opsplitsen in een maanddoel en dan weer in een weekdoel . Deze hang je op je bureau of koelkast . Meet je omtrek en je gewicht eenmaal per week en houdt dit bij op de sheet . Dan kun je bijsturen waar nodig . Het verzamelen van materiaal om jezelf gemotiveerd te houden is bijvoorbeeld een succesverhaal van iemand naast je plan hangen . Wanneer je het dan even niet mee ziet zitten , gestrest bent of ongemotiveerd kijk er dan even naar waarom je het doet .

Plannen en motivatie zijn heel belangrijk om succesvol te zijn in afslanken en je buik wegwerken zal dan een gevolg zijn . Het is niet voldoende om dit in je hoofd te hebben dat je gewicht wil verliezen maar noteer dit ergens en hang het omhoog , dat houd je scherp.

Maak een moodboard als je wil afslanken . Dit helpt je om dagelijks de focus er op te houden. Noteer hier je doel op en gebruik tekeningen , foto’s of teksten die je helpen om je doel te bereiken .Hang dit bord op een zichtbare plaats en vertel je directe omgeving wat het is zodat iedereen op de hoogte is van wat je wil doen de volgende periode . Zo ga je meer steun krijgen en zal het je helpen . Elkaar bergrijpen als je iets wil bereiken is super belangrijk als je wi slagen .

Ga stap voor stap je buik wegwerken en maak een realistisch doel dat je kwijt wil tegen een bepaalde tijd. “ Slank in 1 week ? “. Dat kan nooit dus nooit !

Tip : Ga liever voor de makkelijke weg op lange termijn dan voor de korte  strenge weg . Hier faal je ALTIJD en ga je het bekende jo-jo effect krijgen .

STAP 2

Dit is dan de stap waar het begint om af te slanken . Je buik wegwerken is een combinatie van de juiste voeding en beweging . Er is echt geen andere weg , geloof mij maar of je moet de plastische chirurg raadplegen J .

Als je je eenmaal gerealiseerd hebt om af te willen slanken en je buik wil wegwerken , dan zal je aan de bak moeten met wat beweging en de voeding te gaan aanpassen .

Dit laatste is voor 80% je succes . Je voeding bepaald of je afslankt of niet . Je kan zoveel gaan sporten als je wil maar wanneer je geen goede voeding eet zal je buik wegwerken NOOIT lukken . Zorg voor een goede balans tussen vetten , eiwitten , koolhydraten, vezels en water om je lichaam optimaal te voeden . Het geeft je energie en vitaliteit door de dag .

Ga aan de slag met wat oefeningen die je spieren trainen . Geen ontelbare buikspieroefeningen maar gewoon een programma om je lichaam volledig te trainen . Je hoeft geen 3-4 keer per week te gaan oefenen om je buik strak te krijgen , 20-30 min op een hoge intensiteit gaat je helpen om die buik weg te werken . Spieren maken slank , jong en gelukkig en ondersteunen je gewrichten .

Wanneer je geen tijd hebt om naar een sportschool te gaan kan je perfect thuis ook oefeningen doen om je spieren te trainen . Download de ab“fitness pro  “ op je smartphone en ga aan de slag . Je buik wegwerken me deze ab zal je zeker ondersteunen naar jou succes.

Je kan dit eventueel nog combineren met wat lopen , wandelen , zwemmen of buitenactiviteiten die je calorieën extra verbranden .

Stap 1 moet je eenmaal voor jezelf maken , stap 2 is iets dat je in je levensstijl zal moeten inplannen en voor de rest van je leven moet volhouden .

Ik ben een expert om mensen te helpen met deze 2 stappen en je te begeleiden daar waar nodig . Mijn ervaring leert dat een coach je helpt om je doel makkelijker te behalen .

Neem met onderstaande link contact met me op en we gaan stap voor stap aan de slag om die buik weg te werken .

Dries Theys                                                           http://buikwegwerken.blinkweb.com/

 

 

Share

Auteur:

12 jaar Vitaalcoach in de fitness industie. Wat wil zeggen dat ik al tal van mensen geholpen heb om hun doelen te halen . Zowel aanpassing van hun beweeg gewoonte , maar ook de juist voeding is waar ik met werk .

Deze auteur heeft 4 gepubliceerde artikels.

.